Kiinteistöpalvelut

Olemme hoitaneet kymmeniä sekä yksityisiä että julkisia asuin- ja liikekiinteistöjä Kymenlaaksossa, Itä-Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Julkisella puolella yhteistyökumppaneina ovat olleet kunnat, energiayhtiöt sekä aikoinaan myös Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy ja Kapiteeli Oyj.

Kiinteistöjen isännöinnin ja hallinnon lisäksi olemme olleet mukana rakennuttamassa ja kehittämässä asuin-, hoiva- ja liikekiinteistöjä. Kiinteistöjen rooli on usein merkittävä myös yritysten toiminnassa. Niiden omistus- ja hallintajärjestelyillä voidaan hallita riskejä sekä saavuttaa taloudellisia hyötyjä.

 

 

Kiinteistön hyvä hoito tarkoittaa sitä, että sen hallinto on selkeä ja läpinäkyvä. Rakennusta ja yhtiön taloutta hoidetaan pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Tämä luo turvallisuutta omistajille, asukkaille ja muille toimijoille sekä nostaa kiinteistön arvoa ja tekee siitä halutun omistamiskohteen.

Hyvin hoidettu kiinteistö, joissa korjaukset on hoidettu ja riskeihin varauduttu, ei tuo myöskään yllätyksiä vahinkojen sattuessa vaan omaisuuden arvon voidaan luottaa säilyvän yllättävissäkin tilanteissa.

Pyydä tarjous isännöinti- ja kiinteistöpalveluista. Kerromme mielellämme lisää
Riskienhallinta
Vakuutukset
Osakassopimukset
Taloushallinnon palvelut
Konsultointi