Taloushallinnon palvelut

Tietääkö tilitoimistosi yrityksesi toimialaa?

Kertooko sinulle kukaan, miten sinulle toimitettuja raportteja pitäisi lukea ja mitä luvut kertovat – vai onko viestintää vain silloin kun saat kirjanpitolaskun tai postilaatikkoon tippuu kirje isoista jälkiveroista, joista kuulet ensimmäistä kertaa?

Noin 30-vuotinen kokemuksemme tilitoimistoalalta on nojannut kaikessa periaatteeseen olla asiakkaan kumppani. Osaava tilitoimistokumppani on mielestämme yritykselle investointi ja tuo ajan mittaan taloudellisia hyötyjä sekä säästää yllätyksiltä. Asiakkaan tulee voida luottaa siihen, että kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja muu viranomaisraportointi hoituvat vaivattomasti ja täsmällisesti.

Näitä asioita voit hoitaa paikkariippumattomasti
  • laatia ja lähettää laskuja
  • hyväksyä ja maksaa ostolaskuja
  • hoitaa pankkiasioita
  • siirtää käteiskuitit mobiilisti ohjelmaan
  • tarkistaa ja hyväksyä palkka-aineistot
  • laatia ja hyväksyä matkalaskuja
  • tehdä ja hyväksyä työaikakirjaukset
  • seurata yrityksesi taloutta ja siihen liittyviä tunnusluja reaaliajassa
  • käyttää sähköistä arkistoa ja sähköistä allekirjoitusta

Perinteisen kirjanpidon rinnalla taloushallinto on voimallisesti siirtynyt sähköisiin ratkaisuihin. Toimimme yhteistyössä johtavien sähköisten taloushallinto-ohjelmistotalojen kanssa ja räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun hänen taloushallintonsa tehokkaaseen hoitamiseen. Asiakas voi tuottaa itse osan tarvittavista palveluista omien halujensa ja kykyjensä mukaan ja ulkoistaa meille vain tarvittavat tehtävät kuten pääkirjanpidon, talouden ohjauksen, tilinpäätöksen ja veroilmoitukset.

Palvelemme myös maa- ja metsätalouden kirjanpidoissa. Yhteistyötä teemme Suonentieto Oy:n kanssa ja kirjanpidoissa käytössämme on Maatalousneuvos-ohjelmisto.

 

 

 

Yritysten tarpeet atk-järjestelmien osalta poikkeavat ja sen vuoksi käytössämme on erilaisia vaihtoehtoja parhaan ratkaisun löytämiseksi. Osa ohjelmistoista on keskittynyt pelkästään taloushallinnon hoitamiseen, osassa taloushallinto on kytketty osaksi toiminnanohjausjärjestelmää ja jotkut ohjelmistot ovat puhtaasti toiminnanohjaukseen (ERP) tai henkilöstöhallintaan (HRM) keskittyviä järjestelmiä. Ohjelmistot ovat usein myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin.

Yhteistyökumppaniemme kautta voimme yhdessä tarjota asiakkaalle myös kustannustehokkaasti pilvipalvelu- ja virtuaaliratkaisuja sekä muita atk-tukipalveluja.

Myös arvioituun kuukausittaiseen työmäärään perustuva kiinteä sopimusveloitus on mahdollinen.
Riskienhallinta
Vakuutukset
Osakassopimukset
Taloushallinnon palvelut
Konsultointi